24. februára 2019

AVON: Pleťové masky: Planet spa - recenzia

Ako dnešný článok som si pripravila recenziu na Avon pleťové masky z rady Planet spa. 

V poslednej dobe sa moja zbierka masiek na pleť rozšírila o túto radu. Svoj účel spĺňajú a preto som s nimi spokojná a kupujem si ich znovu a znovu. Mám masky umývacie ale aj tie zlupovacie. Masky sa jednoducho nanášajú. Ja na ich aplikáciu využívam štetec. Pleť je po nich jemná, hydratovaná a vyčistená. Ich balenie obsahuje 75 ml. Cena sa pohybuje okolo 3-4 eur. Masky sú konzistenciou krémové ale aj gélové. 

Vyhladzujúca a rozžiarujúca pleťová maska s práškom z perál a morskými riasami dodáva pleti pocit hydratácie, zanecháva pleť jemnú a hebkú, zbavuje pleť odumretých buniek. Zloženie obsahuje výťažky z morských rias z Karibiku a prášok z perál.  

Čistiaca pleťová maska s minerálmi z Mŕtveho mora čistí, detoxikuje, spevňuje a tonizuje pleť, zanecháva ju hebkú a rozžiarenú, minimalizuje viditeľnosť pórov. Soľ z mŕtveho mora a bahno bohaté na minerály sú známe tým, že detoxikujú, odstraňujú nečistoty a pleť je vďaka nim zdravšia a obnovená. Vstrebáva prebytočný kožný maz a zlepšuje štruktúru pleti. Obsahuje mikročiastočky z mŕtveho mora. 


Vyhladzujúca zlupovacia maska s výťažkom z morských rias zbavuje póry nečistôt, odstraňuje odumreté pleťové bunky, redukuje viditeľnosť pórov, vyhladzuje a zlepšuje textúru pleti. Má gélovú konzistenciu. Obsahuje čiastočky rias. 

Čistiaca a povzbudzujúca pleťová maska s výťažkom z bieleho čaju čistí pleť, odstraňuje nečistoty a odumreté pleťové bunky, pri pravidelnom používaní pomáha udržiavať pleť v rovnováhe, osviežuje a energizuje pleťObsahuje výťažok z bieleho čaju, ktorý je známy svojimi anti-oxidačnými vlastnosťami, pomáha predchádzať škode spôsobenej voľnými radikálmi a zanecháva pleť mladistvú a zdravo vyzerajúcu. 

Hydratačná pleťová maska s bambuckým maslom a čokoládou zanecháva pleť vyživenú a hydratovanú. Dodáva pleti jemnejší vzhľad a pleť nevysušuje. Bohaté maslové zloženie s čokoládou pleť hydratuje a vyživuje. 

Hydratačná pleťová maska s olivovým olejom obnovuje hydratáciu pleti, osviežuje, upokojuje a pomáha predchádzať vzniku suchých miest. Zloženie je obohatené o olivový olej a výťažok z listov olivovníka. Výťažok z listov olivovníka je bohatý na prírodné antioxidanty a pomáha chrániť pleť pred škodlivými vplyvmi prostredia.Zloženie obsahuje mikročiastočky s olivovým olejom, ktoré sa pri kontakte s pleťou rozpustia. Olivový olej obsahuje prírodný vyživujúci komplex bohatý na vitamíny A, E a K, vďaka čomu dodáva pleti zdravý vzhľad, vyhladzuje ju a hydratuje. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pleti mastný film. Je to moja obľúbená pleťová maska. 

Obnovovacia pleťová maska s výťažkom z čierneho kaviáru odstraňuje z pleti špinu a nečistoty, pomáha zlepšiť vzhľad pleti, obnovuje a uvoľňuje Skvele funguje s ďalšími výrobkami z rady výrobkov s výťažkom z čierneho kaviáru. Výťažok z čierneho kaviáru je bohatý na hydratujúce proteíny a oleje, ktoré prenikajú do pleti a zanechávajú ju mladistvú, vyživenú a regenerovanú. Pri pravidelnom používaní udržiava rovnováhu pleti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára