29. augusta 2018

Pleťová kozmetika Royal Velvet a Time Reversing

Ahojte :) Dnes sa budem venovať výrobkom z ORIFLAME. Sú to pleťové kapsuly z rady Royal Velvet a Time reversing. Dostala som ich ako dar od rodiny. Kozmetiku Royal Velvet a Time Reversing si kvôli ich účinkom zamilujete už po prvom použití. Tieto kapsuly poskytujú pleti dokonalú starostlivosť. Sú určené pre ženy a sú vhodné pre všetky typy pleti.

Spevňujúce fialové kapsuly obsahujú zmes piatich vzácnych olejov a sú obohatené o výťažok z kvetu čierneho kosatca. Tieto kapsuly sa postarajú o zjemnenie, vyhladenie a redukciu vrások. Vyživujúca olejová konzistencia priesvitnej farby sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva. Kapsulku stačí otvoriť na označenom mieste a obsah vmasírovať do pleti a krku. Po aplikácii je pleť na dotyk jemná, vyhladená a hydratovaná. V balení nájdete 28 kapsúl v jednorázových dávkach, ktoré sú hygienické a bezpečné.



Zlaté kapsuly z rady Time reversing obsahujú účinnú zmes sójového genisteínu a výťažkov ďatľovníka. Sója zohráva dôležitú úlohu pri prevencii vzniku vrások už v mladom veku. Obsah kapsúl sa aplikuje na pleť 2x denne (ráno a večer) pred nanesením denného alebo nočného krému. Pleť sa vám po mesiaci používania odvďačí hydratáciou,
hladším a jemnejším povrchom a vrásky sú minimalizované.

Každá pleť potrebuje výživu a hydratáciu,hlavne v tomto slnečnom období. Všetky kapsule od Oriflame sú malý zázrak, oplatí sa do nich zainvestovať. Už po prvom použití cítite, že sa pleť začína obnovovať. Nájdete ich v katalógoch Oriflame. Ich cena sa avšak pohybuje okolo 30 eur. V článku prikladám preklik na e-shop, kde si ich môžte zakúpiť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára