29. augusta 2018

Palmolive, Avon, Yves Rocher: Sprchové gély

Ahojte :) dnes sa znovu hlásim s recenziou na moje tri obľúbené sprchové gély.


Ako prvý je sprchový gél od Avon-u z rady senses s vôňou orchidey a maliny. Jeho konzistencia je krémová, ľahko sa rozotiera a nepení veľmi, čo mne úplne vyhovuje. Páči sa mi aj jeho farba, taká svetlá levanduľková. Balenie obsahuje 500 ml. Vydrží celkom dlho. Ja som tieto sprchové gély s rôznymi vôňami používala už v minulosti a znovu som im prepadla teraz.

Ako druhý je sprchové maslo od značky Palmolive z rady gourmet. Balenie obsahuje 500ml. Keď som ho prvýkrát v obchode videla a ovoňala, dlho som odolávala. Ale čím častejšie som okolo neho v obchode chodila, tým viac som si ho chcela kúpiť. Z tejto rady som už vyskúšala aj jahodový, čokoládový a broskyňový. Jeho vôňa ma úplne dostala. Lesné ovocie a krémová konzistencia boli úplna topka. Keď ho v sprche používam, rozvonia sa celá miestnosť. Oplatí sa ho kúpiť, dlho vydrží a ak by ste chceli vyskúšať tie vône, majú ich aj v menšom polovičnom balení. Ja už ho mám skoro na spode, takže si budem musieť kúpiť nové balenie. Nájdete ho v každej drogérii či v tescu a pod.

Ako posledný je sprchový gél od Yves Rocher s vôňou brusníc a mandlí. Tento gél som dostala ako pozornosť. Je to gél z francúzskej telovej starostlivosti. Balenie obsahuje 200 ml. Rada ho používam, je to také praktické malé balenie, zmestí sa do každej kabelky, ak idete niekam na cestu. Možno ešte niekedy v budúcnosti vyskúšam aj iné vône.

Tieto sprchové gély sú tak úžasné a voňavé, že som si ich zamilovala a budem sa k nim vracať znova a znova. Naozaj sa oplatí si ich kúpiť., len potom pozor na to, aby ste sa na nich nestali závislé, ako ja na sprchových géloch z rady palmolive gourmet.

Prikladám vám sem aj aktuálny preklik na každý produkt. Stačí kliknúť na vyznačené miesto v článku. Do komentárov mi napíšte, aké produkty používate vy.

2 komentáre:

  1. Ten Palmolive sprcháč vyzerá dosť lákavo a Yves Rocher tiež :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten od Yves Rocher by som rada skúsila. Všetko čo má mandle ma akosi láka.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť